´╗┐
De Mads, Logo

Verhuur

Onder de naam M.I. Sound verhuurt De Mads P.A. apparatuur en backline voor alle soorten evenementen. Van 2x 300 Watt voor een bedrijfspresentatie of optreden in een klein café tot 2x 18.000 Watt met aparte monitormix, lichtshow of meer voor een openlucht festival. Bij P.A. verhuur is de filosofie van De Mads wederom dat kwaliteit betaalbaar moet blijven, zodat ook bands met een kleine portemonnee naar behoren voor de dag kunnen komen.

Algemeen

Onder de naam M.I. Sound verhuurt De Mads P.A. apparatuur en backline voor alle soorten evenementen. Van 2x 250 Watt voor een bedrijfspresentatie of optreden in een klein cafe tot 2x 18.000 Watt met aparte monitormix, lichtshow of meer voor een openlucht festival. Bij P.A. verhuur is de filosofie van De Mads wederom dat kwaliteit betaalbaar moet blijven, zodat ook bands met een kleine portemonnee naar behoren voor de dag kunnen komen.

P.A. Aparatuur

M.I. Sound bezit apparatuur die compact en van hoge kwaliteit is. Naast de standaard pakketten die ingezet kunnen worden, is het ook mogelijk advies op maat te krijgen. Naast de P.A. apparatuur kan M.I. Sound ook voor de backline op het podium zorgen, voor een aparte monitormix met bediening en voor een lichtshow.

Bediening

M.I. Sound werkt met ervaren technici zodat de 'sound' van een band of artiest zo goed mogelijk tot zijn recht komt. Voor de kleinere P.A. pakketten is het mogelijk om deze zonder bediening te huren. Bij de grotere installaties is bediening inbegrepen.

Tarieven

Tarieven P.A. Verhuur

Item Tarief (inc. Btw)

Tarieven losse Verhuur

Item Item Tarief (inc. Btw)